Мурсалски чай екстракт – чудо на природата

Защо Екстракт от Мурсалски чай е толкова мощен антиоксидант?
Групата на „естествените багрила” и катехините представляват най-пълноценните растителни белтъци. Като към тях добавим селена и аскорбиновата киселина, всичко това укрепва имунната система, възстановява структурата на кръвоносните съдове в организма, хармозинира обменните процеси на ниво клетка.

Чрез антиоксидантните си свойства, Екстрактът от Мурсалски чай действа върху всяка клетка като повишава нейната еластичност. Така клетката се храни по-добре, до нея достигат повече микроелементи и тя се аерира и започва да контрахира /свива се и се отпуска/. Контрахирайки се – тя се самоизчиства от токсините в нея.

Токсините от клетките се изхвърлят в кръвта, а оттам чрез диуретичното действие на Екстракта се изхвърлят извън организма.

Силният имунитет не допуска никаква зараза!Ако ние редовно се грижим за подсилването на имунната ни система, проблемите със здравето ни ще бъдат сведени до минимум! Природата ни е дала страхотно защитно оръжие срещу болестите, това, което е оставила на нас, е просто да го пазим. 

Но какво всъщност означава силна имунна система? Означава силна кръв (хемоглобин и белтъкът на кръвта албумин), нормално работещи жлези, „нахранени” и респективно – добре функциониращи органи. Екстракт от Мурсалски чай, чрез своите микроелементи подсилва хемоглобина,  прочиства организма от токсини – чрез контрахиране на клетките и деуретичните си свойства – в това число черния дроб, в който се синтезира албуминът. Силната кръв носи на органите кислород и хранителни вещества в нужните им количества. Ние се радваме на силна имунна система и добро здраве.

Екстракт от Мурсалски чай съдържа в себе си биологично активни вещества  с комплексна насоченост в организма на човека. На основата на тези биостимулатори, организмът сам си изгражда молекули на най-важните регулатори на хомеостазата /кръвта/! Това са нови ферменти, невромедиатори, пептиди, РНК, ДНК. Така самият организъм е провокиран към добро вътрешно развитие.

Екстрактът е подходящ и за деца! Знаете, че към подрастващия организъм се изисква специално внимание. Особено към днешните деца, които нямат щастието да растат сред чист въздух и да хапват плодове и зеленчуци от градината на баба. С помощта на Екстрактът от Мурсалски чай, те ще растат силни и здрави.

Екстрактът от Мурсалски чай има много силно диуретично действие. Което означава, че при възпаление на простатната жлеза и затруднено уриниране, приемането му води моментално до подобряване – изхвърляне на течностите. Пикочо-половите пътища се разширяват и промиват, а поради честото уриниране /промиване на пътищата/ възпалението при жлезата се подобрява или направо изчезва.

И не на последно място, Екстрактът от Мурсалски чай е мощен стимулатор на мъжката потентност, благодарение на богатото съдържание на калий и цинк! Както и заради факта, че бори възпалението на простатата, което също пречи на ерекцията. Не случайно освен като „билката чудо“, той е познат и като „българската виагра“.

Екстракт от Мурсалски чай оказва чудесно действие срещу високото кръвно налягане, инфаркт и инсулт.
При високо кръвно и проблеми с нервите – Високото съдържание на калций в Екстракта дава спокойствие на организма и премахва нервната възбудимост. Как? Регулира електрическия заряд на клетката, което води до по-добро движение /контрахиране/, а от там клетката се аерира /окислява/ по-добре.

Тук може да поръчате Мурсалски чай екстракт

mursal extract mursalski chai extrakt
mursal extract mursalski chai extrakt

Богатото съдържание на магнезий и калий също подпомагат отпускането на нервите. Не можем да пропуснем и невероятното действие на селена! Честите прояви на раздразнение обикновено се свързват с дефицит на селен. Но освен за нервите, той е страшно полезен за целия организъм и се съдържа във висока степен в Екстракта от Мурсалски чай.

Диуретичното действие на Екстракта също е много полезно за баланса на кръвното. То води до изхвърляне по-често на ненужните на организма течности, а в следствие на това, налягането преминава в нормалните за организма нива.

При инфаркт и инсулт – Трябва да се знае, че сгъстената кръв, плаката по кръвоносните съдове /лошият холестерол/ водят до трудното преминаване на кръвта. От там организмът не се окислява /няма пренос на кислород/. В такъв момент трябва задължително да раздвижим кръвта – да подобрим циркулацията. Как действа Екстрактът? Чрез раздвижване на клетките – всяка една от тях се храни по-добре с кислород, клетъчната мембрана става по-пропусклива, от там стените на кръвоносните съдове – по-здрави. Цялата система на антиоксидантните свойства на Екстракта прочистват кръвоносните съдове от плаката. Особена заслуга за това имат селенът и биофлаваноидите /естествените багрила в Екстракта/.

Надбъбречни жлези – Екстрактът спомага на надбъбречните жлези да изработят хормона адреналин. Това спомага в борбата на организма срещу стреса, респективно срещу нервните заболявания

Екстрактът повлиява успешно срещу чернодробни заболявания.

Когато няма нарушения в липидната /мастната/ обмяна, антиоксидантните свойства на Екстракта не позволяват образуване на атерогенните плаки. До вътрешността на клетката достигат само добрите мазнини, които почистват и са източник на енергия в митохондриите.

Много важно е, че Екстрактът не позволява окисляването на липидите с кисела плътност. Течностите, които преминават през черния дроб и бъбреците, се изхвърлят бързо от организма, в едно с тях и токсините от черния дроб.


Подобрява функцията на панкреаса и ендокринната система /при диабет и др./. 
Екстрактът допринася за продукцията на качествен инсулин от панкреаса /задстомашната жлеза/. А цинкът в Екстракта води до намаляване на кръвната захар.

Свързано с:,
zaboliavane avatar
Заболяване, симптоми и лечение. Богата информация за заболявания, болести, здраве и медицина. Включва всички сфери на грижата за здравето.
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes